Ondergoed bamboe groothandel

✔ Duurzame bamboeproducten

✔ Mogelijkheid voor een private label

✔ Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Bestel ondergoed van bamboe bij onze groothandel

Het ondergoed gemaakt van bamboe is kenmerkend voor ons als groothandel. Ondergoed dat van bamboe gemaakt is biedt een aantal grote voordelen die het voor uw klanten aantrekkelijker maakt om deze te kopen. Zo is het bijvoorbeeld op diverse manieren minder belastend voor het milieu. Hiernaast is bamboe goedkoper dan de meeste milieuvriendelijke producten.

Benieuwd naar ons bamboe ondergoed?

Neem contact met ons op Stuur ons een mail


Ondergoed gemaakt van bamboe is de toekomst volgens ons als groothandel

Dankzij bamboetextiel van onze groothandel in Goirle, dicht bij Tilburg, bespaart u geld. Bamboestof is namelijk gemaakt van bamboe: een plant die snel groeit, die niet opnieuw geplant hoeft te worden en in Nederland verbouwd kan worden. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat de voorraad eenvoudig aangevuld kan worden en dat u een product verkoopt dat van Nederlandse grondstoffen is gemaakt. Ondergoed gemaakt van bamboe van onze groothandel voelt zacht aan, maar is in werkelijkheid zeer stevig. De thermo control van de stof zorgt voor ventilatie bij hitte en isolatie bij kou. Kort gezegd bespaart u geld met ondergoed van bamboe van onze groothandel doordat er een overvloed van is en kunt u het aanbieden als een milieuvriendelijk product. Harco Socks’ bamboesokken zijn eveneens aantrekkelijk om als milieubewust product te verkopen.

Informeer naar de mogelijkheden

Zoekt u een nieuw product om de aandacht van klanten te trekken? Wij als groothandel leveren milieubewust ondergoed van bamboe. Deze stof kost minder dan andere milieuvriendelijke producten en is daarom aantrekkelijk voor u en uw klanten. Bent u benieuwd naar ons volledige assortiment bamboe producten? Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken. U kunt een e-mail sturen naar info@harco-socks.nl of bellen naar (013) 53 405 53.

Harco Social
Contact


Harco Socks B.V.
Einsteinstraat 1
5051 DR Goirle
(013) 53 405 53

info@harco-socks.nl
www.harco-socks.nl

Harco Social


    Facebook

    Linkedin

Nieuwsbrief


Meld je aan voor de Harco nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste collectie, acties en events!