Duurzaamheid is de toekomstBekijk onze Bamboo producten
Groothandel in beenmode, ondermode & meer

Harco Socks is een groothandel en familiebedrijf met oog voor detail en persoonlijke aandacht, en dat merkt u als klant! Op het gebied van beenmode, ondermode en fashion items zijn wij dan ook niet weg te slaan, en zijn wij elke dag weer bezig om ons assortiment te verbeteren en uit te breiden. Wat u dus ook zoekt, wij hebben het!

Naast onze uitstekende service staan wij als groothandel bekend om onze uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, waarmee wij niet alleen nieuwe, maar ook onze bestaande klanten steeds weer opnieuw mee verrassen. Vanuit ons magazijn van meer dan 3000m² kunnen wij direct uit de voorraad leveren. Liever een private label? Dan hebben wij een ervaren en vakkundig verkoopteam voor zowel binnen- als buitendienst voor u klaar staan. Dag en nacht!

Wilt u een kijkje in de showroom nemen, of wilt meer informatie? Neem dan contact met ons op voor een gezellig bakje koffie!
socks
Harco sokken

Als één van de beste leveranciers van sokken weten wij als geen ander waar een goede sok aan moet voldoen. Harco Socks levert het comfort waar u naar op zoek bent, standaard uit onze collectie, of private label.
 

Meer info ›
sport
Harco sport

Het uiterste uit jezelf halen, telkens weer! Onze sterke en comfortabele sportsokken dragen hier een steentje aan bij. Door de juiste grip en uitstekende bewegingsvrijheid in onze sokken, hebben we altijd een sok die aansluit bij de sport.
 

Meer info ›
Bamboo
Harco bamboo

Duurzaamheid is de toekomst en daar draagt Harco Socks graag een steentje aan bij met onze Bamboo producten. Bamboo is een duurzame en sterke stof, voelt heerlijk zacht aan, ventileert perfect én niet onbelangrijk: comfortabel draagt.
 

Meer info ›
underwear
Harco ondermode

Maxx Owen is niet meer weg te denken uit het straatbeeld, en is inmiddels een bekend begrip op de ondermode markt in Nederland en omstreken. Ongekende kwaliteit en een perfecte pasvorm zorgen ervoor dat Maxx Owen dan ook niet meer te wensen overlaat. 
 

Meer info ›
panty
Harco panty’s

Voor iedere vrouw, en voor iedere gelegenheid, is er behoefte aan een perfect product. Harco Socks biedt een veelzijdig assortiment panty’s met hoogwaardige kwaliteit.


 

Meer info ›
Fashion
Harco fashion

Voor elk wat wils, wat leeft er op het moment, daar zijn we elke dag mee bezig. Het straatbeeld veranderd snel en daar springen we dan ook direct op in. De laatste trends en kleuren kunt u bij ons vinden.

 

Meer info › 

Harco nieuws2017-01-24
Auto's worden elektrisch, eten wordt gezonder, en daar waar alles duurzamer wordt, is er ook een nieuwe soort textiel: bamboo...

 

Contact


Harco Socks B.V.
Einsteinstraat 1
5051 DR Goirle
(013) 53 405 53

info@harco-socks.nl
www.harco-socks.nl

Harco Social


    Facebook

    Linkedin

Nieuwsbrief


Meld je aan voor de Harco nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste collectie, acties en events!