Ondergoed groothandel

✔ Duurzame bamboeproducten

✔ Mogelijkheid voor een private label

✔ Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Koop ondergoed voordelig in bij onze groothandel

Dankzij onze efficiënte werkwijze wordt ondergoed vanuit onze groothandel snel geleverd. Hiernaast zijn onze producten gemaakt van stevig stof en hebben we diverse modellen en maten. Van boxershorts voor mannen tot comfortabel ondergoed voor vrouwen, bij ons koopt u ondermode in, die geschikt zijn voor al uw klanten.

Benieuwd naar ons ondergoed?

Neem contact met ons op Stuur ons een mail


Vind exclusief ondergoed in het assortiment van onze groothandel

Bij ons koopt u hoogwaardige onderbroeken in voor in uw winkel. Het ondergoed van onze groothandel komt van verschillende topmerken zoals E-Line en Maxx Owen. De shorts van E-Line hebben gezoomde pijpjes voor extra stevigheid. De Maxx Owen onderbroeken voor mannen hebben langere pijpjes voor een betere pasvorm en optimaal draagcomfort. Voor afwisseling in uw assortiment aan ondergoed kunt u ook bamboeondergoed laten leveren door onze groothandel. Ondergoed van bamboe is duurzaam en stevig, maar ook voordelig om te produceren. Dankzij ons brede aanbod kunt u producten inkopen die perfect passen bij uw doelgroep.

Ervaar onze professionele service

Bekijk het complete overzicht van onze producten en diensten en kies wat het beste bij uw bedrijf past. Om ons assortiment ondergoed van dichtbij te bekijken, neemt u contact met ons op en plant u een afspraak in bij onze groothandel. Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar info@harco-socks.nl of bel naar (013) 53 405 53. Wij helpen u zo snel mogelijk.

Harco Social
Contact


Harco Socks B.V.
Einsteinstraat 1
5051 DR Goirle
(013) 53 405 53

info@harco-socks.nl
www.harco-socks.nl

Harco Social


    Facebook

    Linkedin

Nieuwsbrief


Meld je aan voor de Harco nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste collectie, acties en events!