Onderbroeken groothandel

✔ Duurzame bamboeproducten

✔ Mogelijkheid voor een private label

✔ Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Koop eersteklas onderbroeken bij onze groothandel

De beste onderbroeken voor uw bedrijf koopt u in bij Harco Socks, onze groothandel in Goirle, vlakbij Tilburg. Wij verkopen diverse merken ondergoed die van verschillende soorten stoffen gemaakt is. Zo hebben we bijvoorbeeld ondergoed van bamboestof of fraaie beenmode. Bij onze groothandel heeft u dus veel keuze uit onderbroeken en andere mode van hoge kwaliteit.

Benieuwd naar onze onderbroeken?

Neem contact met ons op Stuur ons een mail


Onderbroeken en andere mode items van onze groothandel


Als groothandel in onderbroeken zijn we ervaren in het produceren van hoogwaardige ondermode. Dankzij onze connecties bieden wij een breed assortiment aan voor een lage prijs. Zo kunt u het aanbod in uw winkel uit blijven breiden met verschillende soorten kledingstukken. Bied bijvoorbeeld milieuvriendelijke onderbroeken van bamboe uit onze groothandel aan. Bamboestof is voordeliger om te produceren dan andere milieubewuste producten en dit ondergoed is voor uw klanten een interessant, nieuw product. Een ander product om uw assortiment mee uit te breiden is onze stijlvolle beenmode. U heeft bij ons de keuze uit de leukste sokken, stevige sportsokken en chique panty’s.

Koop ondermode van uitstekende kwaliteit

Wilt u onze onderbroeken en beenmode in uw winkel verkopen? Neem contact met ons op en kom langs om ons volledige aanbod te bekijken. Stuur een e-mail naar info@harco-socks.nl of bel naar (013) 53 405 53 en plan een afspraak in of plaats meteen een bestelling. Wij helpen u graag op weg met professioneel advies.

Harco Social
Contact


Harco Socks B.V.
Einsteinstraat 1
5051 DR Goirle
(013) 53 405 53

info@harco-socks.nl
www.harco-socks.nl

Harco Social


    Facebook

    Linkedin

Nieuwsbrief


Meld je aan voor de Harco nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste collectie, acties en events!