Bamboestoffen groothandel

Kleding van bamboestoffen bij onze groothandel

Duurzaamheid is de toekomst en daar dragen wij als groothandel Harco Socks graag aan bij met onze kleding van bamboestoffen. Bamboetextiel is een duurzame, sterke stof die wij als leverancier aan uw winkel aanbieden om te verkopen. De bamboestoffen producten van onze groothandel zitten comfortabel en voelen heerlijk zacht aan. Door de zogenoemde thermo control isoleren sokken van bamboe ook veel beter dan andere sokken en beschermen ze beter tegen de kou in de winter en de hitte in de zomer. Kortom, bamboetextiel van onze groothandel is een interessante stof voor u om kledingstukken van te verkopen.

De bamboestoffen van onze groothandel zijn voordeliger voor u

Wij als groothandel leveren kleding gemaakt van bamboetextiel. Bamboe is een betere, goedkopere versie van katoen. Bamboe kan namelijk gewoon in Nederland worden verbouwd. Hiernaast groeit de plant snel waardoor de voorraad bamboestoffen bij onze groothandel snel kan worden aangevuld. Dat maakt het productieproces voor ons als leverancier goedkoper, waardoor wij onze producten van bamboetextiel voordelig aan u kunnen leveren. Bovendien zijn wij als leverancier een van de eersten die producten van bamboetextiel aanbieden. Met een product van deze nieuwe, milieuvriendelijke stof trekt u aandacht van klanten.

Ons uitgebreid aanbod aan bamboe producten

Wij kunnen als groothandel diverse kledingstukken van bamboetextiel leveren. Zo leveren we bijvoorbeeld ondergoed van bamboe. Dit ondergoed voelt soepel aan en is goed stevig voor uitstekende ondersteuning. We bieden als leverancier ook shirts van bamboetextiel aan. Heeft u zelf een creatieve visie? Dan heeft u bij ons de mogelijkheid om een private label voor bamboeshirts of een eigen label voor bamboesokken te ontwikkelen.

Kom langs en bekijk ons gehele assortiment

Bamboestoffen zijn volgens ons, als groothandel, de toekomst. Bent u benieuwd wat voor producten van bamboetextiel wij als leverancier aan uw onderneming kunnen leveren? Neem dan contact met ons op en wij laten u graag ons uitgebreide assortiment aan producten van bamboetextiel zien in onze groothandel in Goirle, vlakbij Tilburg. Wilt u meer weten over bamboestof? Wij als leverancier zijn gespecialiseerd in bamboetextiel. U kunt in onze blogs meer lezen over bamboeproducten. Voor specifieke vragen of deskundig advies kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@harco-socks.nl of door te bellen naar (013) 53 405 53.


2017-01-24
Auto's worden elektrisch, eten wordt gezonder, en daar waar alles duurzamer wordt, is er ook een nieuwe soort textiel: bamboo

Harco Social
Contact


Harco Socks B.V.
Einsteinstraat 1
5051 DR Goirle
(013) 53 405 53

info@harco-socks.nl
www.harco-socks.nl

Harco Social


    Facebook

    Linkedin

 

Nieuwsbrief


Meld je aan voor de Harco nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste collectie, acties en events!