Shirts bamboe private label

✔ Duurzame bamboeproducten

✔ Mogelijkheid voor een private label

✔ Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
 

Shirts van bamboe met uw eigen private label

Bij Harco Socks uit Goirle, dicht bij Tilburg, heeft u de mogelijkheid om shirts van bamboe uit te brengen onder uw eigen private label. Wij ontwikkelen samen met u een unieke lijn shirts van bamboe die wij voor u produceren en aanleveren. Hiermee kunt u in uw winkel exclusieve shirts gemaakt van bamboe aanbieden van uw eigen private label.
 

Benieuwd naar onze private label bamboe shirts?

Neem contact met ons op Stuur ons een mail


Creëer shirts gemaakt van bamboe voor uw private label

Er is niets origineler dan een lijn shirts gemaakt van bamboe van uw eigen merk. Wij bieden u de mogelijkheid om een private label voor shirts van bamboe te ontwikkelen. Wij zijn als groothandel in bamboestoffen experts in het ontwerpen van een eigen merk voor uw bedrijf. Samen creëren we een uniek logo of een stukje tekst dat op de shirts gemaakt van bamboe komt. Vervolgens produceren we de shirts en leveren wij ze aan uw bedrijf. Daarna kunt u exclusieve shirts van bamboe aanbieden van uw eigen label. Bent u geïnteresseerd in meer originele bamboeproducten? Bekijk dan de mogelijkheden voor een eigen label bamboesokken.

Ontwikkel met ons uw eigen shirts van bamboestof

Heeft u creatieve ideeën voor een private label met shirts gemaakt van bamboe? Wij hebben een deskundig team dat uw visie werkelijkheid maakt. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw exclusieve lijn. Om te starten stuurt u een e-mail naar info@harco-socks.nl of belt u naar (013) 53 405 53 om uw visie met onze experts te delen.

Harco Social
Contact


Harco Socks B.V.
Einsteinstraat 1
5051 DR Goirle
(013) 53 405 53

info@harco-socks.nl
www.harco-socks.nl

Harco Social


    Facebook

    Linkedin

Nieuwsbrief


Meld je aan voor de Harco nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste collectie, acties en events!