Shirts bamboe groothandel

✔ Duurzame bamboeproducten

✔ Mogelijkheid voor een private label

✔ Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Koop shirts van bamboe in bij onze groothandel

Shirts gemaakt van bamboe koopt u in bij onze groothandel uit Goirle, dicht bij Tilburg. Bamboe is een duurzame stof en dit maakt deze shirts goedkoop om te produceren. Ondanks deze lage prijs zijn de shirts gemaakt van bamboe van ons als groothandel van topkwaliteit. Hiernaast maakt de milieuvriendelijke bamboestof deze shirts extra aantrekkelijk voor u en uw klanten.
 

Benieuwd naar onze shirts van bamboe?

Neem contact met ons op Stuur ons een mail


De voordelen van shirts gemaakt van bamboe bij onze groothandel

Bamboe is een duurzame plant die in Nederland verbouwd kan worden. Hiernaast groeit de plant snel zonder het gebruik van chemische stoffen, bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Hierdoor is de plant zeer milieuvriendelijk en is de stof goedkoop om te maken. Onze bamboestof is ook ideaal om shirts van te maken omdat het heerlijk zacht en toch stevig is. Het gebruik van bamboe voor kleding is dus voordelig en milieuvriendelijk. Wilt u exclusieve producten van bamboe creëren? Onze groothandel Harco Socks biedt naast shirts van bamboe ook de mogelijkheid om reguliere shirts onder uw private label uit te brengen.

Benieuwd naar onze bamboe shirts?

Neem contact met ons op Stuur ons een mail


Trek klanten aan met een milieubewust product

Er zitten dus veel voordelen aan het gebruik van bamboe. Doordat de plant gemakkelijk is, wordt het productieproces goedkoop en milieubewust. Hierdoor kunt u een milieubewust product aanbieden voor relatief weinig geld en dit trekt klanten aan. Voor ons volledige aanbod aan bamboe producten kunt u contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar info@harco-socks.nl of bel naar (013) 53 405 53 en maak een afspraak.

Harco Social
Contact


Harco Socks B.V.
Einsteinstraat 1
5051 DR Goirle
(013) 53 405 53

info@harco-socks.nl
www.harco-socks.nl

Harco Social


    Facebook

    Linkedin

Nieuwsbrief


Meld je aan voor de Harco nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste collectie, acties en events!