Sokken eigen label

✔ Duurzame bamboeproducten

✔ Mogelijkheid voor een private label

✔ Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Creëer bij ons sokken met uw eigen label

Ontwikkel een eigen label en maak de sokken van uw bedrijf uniek. Bij Harco Socks uit Goirle, dicht bij Tilburg, heeft u de mogelijkheid om uw eigen merk sokken te laten produceren. In samenwerking met u creëert ons team specialisten exclusieve sokken die u met uw eigen merk kunt verkopen.

Benieuwd naar onze sokken met jouw label?

Neem contact met ons op Stuur ons een mail

Originele sokken onder uw eigen label

Onze groothandel is gespecialiseerd in sokken. Wij bieden dan ook sokken aan die voldoen aan al uw eisen, zoals draagcomfort en ventilatie. Om deze sokken extra speciaal te maken, kunt u met ons uw eigen merk ontwikkelen. Wij voorzien de sokken van een origineel logo of een tekst speciaal voor uw bedrijf zodat u een exclusief product kunt verkopen.

Breid uw collectie uit

Nadat u uw eigen label voor sokken heeft opgericht, kunt u het blijven vernieuwen door de collectie uit te breiden. Breng bijvoorbeeld sokken van bamboe onder uw eigen label uit. Sokken gemaakt van bamboestof zijn stevig, ventileren lekker en voelen zacht aan, maar ze zijn vooral aantrekkelijk voor klanten omdat het productieproces milieuvriendelijk is. Naast sokken gemaakt van bamboe kunt u uw eigen merk uitbreiden met sportsokken. Onze sportsokken voor uw eigen label hebben extra grip waarmee ze zich onderscheiden van reguliere sokken.

Verkoop exclusieve sokken

Val op met uw private label voor legwear. Verkoop unieke sokken met uw eigen merk en trek de aandacht van uw klanten. Dankzij ons breed assortiment kunt u de collectie van uw eigen label blijven uitbreiden met nieuwe sokken en andere kledingstukken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Raadpleeg dan onze contactpagina en kom langs om ons volledige assortiment te bekijken. Bel naar (013) 53 405 53 of stuur en e-mail naar info@harco-socks.nl en plan uw afspraak.

Harco Social
Contact


Harco Socks B.V.
Einsteinstraat 1
5051 DR Goirle
(013) 53 405 53

info@harco-socks.nl
www.harco-socks.nl

Harco Social


    Facebook

    Linkedin

Nieuwsbrief


Meld je aan voor de Harco nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste collectie, acties en events!