Thermokleding groothandel

De warmste thermokleding van onze groothandel

De uitstekende thermokleding van onze groothandel is handig om warm te blijven bij koud weer. Daarom zijn deze Thermo Sets natuurlijk onmisbaar in dit koele, Nederlandse klimaat. Thermokleding is ook heerlijk om te dragen tijdens wintersport. Bij Harco Socks, onze groothandel uit Goirle, nabij Tilburg, vindt u diverse thermokleding voor in uw winkel.

Vind diverse thermokleding bij onze groothandel

Thermokleding wordt uiteraard gedragen bij koud weer. Dit extra laagje voor onder de kleding houdt extra warmte vast om bescherming te bieden tegen de kou. Zo geeft het zelfs bij sneeuw het gevoel van een warme deken. Dankzij onze ervaring hebben wij perfecte thermokleding ontwikkeld die u kunt verkopen. Naast Thermo Sets zijn wij ook gespecialiseerd in andere ondermode. Zo bieden we bijvoorbeeld ook ondergoed voor mannen en vrouwen aan van geweldige merken. Breid uw assortiment uit met onze kledingstukken van uitstekende kwaliteit.

Bekijk ons volledige assortiment en bestel

Wilt u de thermokleding in onze groothandel van dichtbij bekijken? Neem dan contact met ons op en kom gerust langs voor een kop koffie. Wij laten u graag het volledige assortiment in ons magazijn zien. Indien u meer advies nodig heeft, stuurt u een e-mail naar info@harco-socks.nl of belt u naar (013) 53 405 53.Harco Social
Contact


Harco Socks B.V.
Einsteinstraat 1
5051 DR Goirle
(013) 53 405 53

info@harco-socks.nl
www.harco-socks.nl

Harco Social


    Facebook

    Linkedin

Nieuwsbrief


Meld je aan voor de Harco nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste collectie, acties en events!