Groothandel sportsokken

Groothandel in sportsokken

Als groothandel in sokken zijn wij onder andere gespecialiseerd in sportsokken. Als leverancier bieden wij sterke en comfortabele sportsokken waarmee u het uiterste uit uzelf kunt halen tijdens het sporten. Bovendien kunt u bij ons sportsokken met een eigen merk creëren. Naast sportsokken kunt u bij onze groothandel in Goirle, vlakbij Tilburg, ook thermokleding en ondermode inkopen.

Dé groothandel voor unieke sportsokken

Als leverancier van sokken weten wij welke eigenschappen gewenst zijn voor sportsokken. Dankzij de juiste grip en de uitstekende bewegingsvrijheid hebben wij een sok die aansluit bij iedere sport. Wanneer u iets extra speciaals zoekt, kunt u bij ons een private label voor sportsokken ontwikkelen. Als leverancier kunnen wij een eigen tekst of logo aanbrengen op de sportsokken zodat u een exclusief product verkoopt. Deze sokken zullen uitsluitend bij uw bedrijf beschikbaar zijn, waardoor klanten aangetrokken worden tot uw winkel.

Houd uw assortiment gevarieerd

Naast sportsokken kunnen wij als leverancier andere kledingstukken aanleveren. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook diverse ondermode aan. We verkopen E-Line-ondergoed met een elastische tailleband, maar ook Maxx Owen-onderbroeken voor mannen. Naast ondergoed en sportsokken leveren wij vanuit onze groothandel ook isolerende thermokleding. Deze thermosets zijn een extra isolerende laag om onder kleding te dragen bij koud weer. Met ons als leverancier heeft u dus de keuze uit alle sportsokken, ondermode en andere kledingstukken die u in uw winkel wilt.

 

Ontdek ons complete assortiment

Dankzij ons brede aanbod aan sportsokken en ondermode vindt u bij onze groothandel de kleding die perfect bij uw doelgroep past. Bent u benieuwd naar ons volledige assortiment? Gebruik onze contactgegevens om een afspraak te maken en kom een kijkje nemen in onze showroom. Stuur een e-mail naar info@harco-socks.nl of bel naar (013) 53 405 53 om te starten.
Harco Social
Contact


Harco Socks B.V.
Einsteinstraat 1
5051 DR Goirle
(013) 53 405 53

info@harco-socks.nl
www.harco-socks.nl

Harco Social


    Facebook

    Linkedin

Nieuwsbrief


Meld je aan voor de Harco nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste collectie, acties en events!