Kousen groothandel

Koop elegante kousen in bij onze groothandel

Kousen voor iedere gelegenheid koopt u bij groothandel Harco Socks uit Goirle, nabij Tilburg. Wij leveren een veelzijdig assortiment aan panty’s van topkwaliteit. Dankzij de verschillende merken kunnen wij diverse maten en soorten aanbieden. Bij onze groothandel vindt u kousen en meer om in uw bedrijf te verkopen.

U vindt kousen voor al uw klanten in het aanbod van onze groothandel

In ons uitgebreide assortiment vindt u panty’s in vele kleuren voor diverse gelegenheden. We bieden als groothandel zeer dunne panty’s aan van 10 dernier, maar ook stevige kousen van tot wel 200 dernier. Wij bieden bijvoorbeeld panty’s aan van Manouxx met versterkte teen en een zachte band voor ultiem comfort. Een ander merk wat wij aanbieden is Levante. Deze panty’s gaan niet snel kapot en zijn beschikbaar met of zonder verstevigd broekje.

Aanvullende mode items

Hoe groter uw aanbod, hoe breder het publiek dat u daarmee aanspreekt. Bij onze groothandel koopt u naast kousen ook andere mode voor in uw onderneming. Zo kunt u ook uitstekende sokken inkopen om uw aanbod uit te breiden. Indien u meer dan beenmode wilt verkopen, hebben wij ook diverse soorten ondergoed. Al onze kledingstukken van uitstekende kwaliteit koopt u voor een lage prijs in.

Bestel hier chique kousen en meer

Bent u op zoek naar een groothandel in kousen? Dan is Harco Socks de leverancier waar u naar op zoek bent. Dankzij ons brede assortiment aan panty’s, beenmode en meer vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Voor meer informatie stuurt u een e-mail naar info@harco-socks.nl of belt u naar (013) 53 405 53.


Harco Social
Contact


Harco Socks B.V.
Einsteinstraat 1
5051 DR Goirle
(013) 53 405 53

info@harco-socks.nl
www.harco-socks.nl

Harco Social


    Facebook

    Linkedin

Nieuwsbrief


Meld je aan voor de Harco nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste collectie, acties en events!