Sokken groothandel

Koop de beste sokken in bij onze groothandel

De sokken van onze groothandel Harco Socks uit Goirle, nabij Tilburg, zijn van uitstekende kwaliteit voor een lage prijs. Bij ons kunt u sokken en andere kledingstukken inkopen, maar u kunt ook originele sokken laten ontwerpen. Wij bieden een uitgebreid aanbod en diverse mogelijkheden aan, zodat u kunt kiezen wat het beste werkt voor uw onderneming.

Sokken en meer, van onze groothandel naar uw bedrijf

Als het om comfort gaat, zijn een mooi paar schoenen en comfortabele kleding niet voldoende. De sokken zijn namelijk een belangrijk, maar onderschat onderdeel van een outfit. Als Nederlandse groothandel in sokken weten wij precies wat een sok bijzonder maakt. Onze sokken bieden onder andere optimaal draagcomfort, ventilatie en goede grip. Naast sokken kunt u ook andere soorten beenmode inkopen, zoals panty’s of stevige sportsokken. U heeft zelfs keuze uit diverse onderbroeken van verschillende soorten stof. Wat u ook zoekt, Harco Socks levert het.

Ontwikkel hier sokken van uw eigen merk

Wij denken graag met u mee. Dus wanneer u een specifieke visie heeft, kunt u bij ons uw eigen label voor sokken creëren. We plaatsen in overleg met u een origineel logo of een tekst op de sokken. Hierdoor wordt het een volledig uniek product, wat het extra aantrekkelijk maakt voor uw klanten. U kunt deze sokken eenvoudig bij ons inkopen. Wij als groothandel houden ons bezig met het productieproces van de sokken zodat u zich kunt focussen op uw bedrijf.

Profiteer van onze geweldige service als leverancier

Bij onze groothandel kunt u meer dan alleen sokken inkopen. Wilt u weten wat wij precies voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een e-mail naar info@harco-socks.nl of bel naar (013) 53 405 53 om een afspraak te maken. Wij adviseren u graag over het inkopen van sokken en andere zaken.Harco Social
Contact


Harco Socks B.V.
Einsteinstraat 1
5051 DR Goirle
(013) 53 405 53

info@harco-socks.nl
www.harco-socks.nl

Harco Social


    Facebook

    Linkedin

Nieuwsbrief


Meld je aan voor de Harco nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste collectie, acties en events!