Private label legwear

Uw unieke private label voor legwear

Bij Harco Socks uit Goirle, vlakbij Tilburg, ontwikkelt u een private label voor legwear dat net zo uniek is als uw bedrijf. Dankzij de middelen van ons ervaren team en uw kennis van uw bedrijf ontwikkelen we samen een private label voor originele legwear.

Verkoop dankzij uw private label exclusieve legwear

Wij zijn als groothandel in beenmode gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van legwear en meer voor private labels. Samen ontwerpen wij een origineel logo of een aantrekkelijke tekst die past bij uw bedrijf. Zo kunt u bijvoorbeeld sokken voor uw eigen label creëren. Breid het aanbod van uw private label verder uit met diverse soorten legwear zoals bamboesokken van eigen merk. Sokken van bamboe zijn goedkoop en milieuvriendelijk om te produceren en dus aantrekkelijk om aan uw klanten te verkopen. Ten slotte kunt u bij ons ook sportsokken voor uw private label creëren.

Ontdek onze professionele werkwijze

Dankzij ons efficiënte productieproces kunnen wij onze eersteklas legwear voor uw private label zo voordelig mogelijk aanbieden. Bovendien zijn wij flexibel en kunnen we snel communiceren om bijvoorbeeld veranderingen door te voeren. Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden bij Harco Socks? Raadpleeg dan onze contactgegevens voor professioneel advies. Stuur een e-mail naar info@harco-socks.nl of bel naar (013) 53 405 53.

Harco Social
Contact


Harco Socks B.V.
Einsteinstraat 1
5051 DR Goirle
(013) 53 405 53

info@harco-socks.nl
www.harco-socks.nl

Harco Social


    Facebook

    Linkedin

Nieuwsbrief


Meld je aan voor de Harco nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste collectie, acties en events!